Coulissen interim & advies.


Concreet. To the point. Zonder bla, bla.

Coulissen stelt haar kennis en ervaring graag ten dienste van derden. We richten ons met name op theaters, musea en eigenaren van maatschappelijk erfgoed ter versterking van de eigen bedrijfsvoering. Daarbij is het mogelijk gelijktijdig een duurzaam commercieel beleid te ontwikkelen. We bieden zowel interim-management als strategisch advies. Zonder dikke rapporten. Met heldere en meetbare doelstellingen. Concreet. Zonder bla, bla.

Een ontmoeting met Paul Haighton

Paul Haighton heeft een passie voor gastvrijheid en hospitality. Dat liet hij eerder zien bij Golden Tulip, Sodexo catering, NH Hotels en in diverse management- en directiefuncties in binnen en buitenland. Hij laat dat vandaag de dag zien als algemeen directeur van Spant, Theater de Boerderij en bij Fier Bussum. Paul kijkt graag naar kansen en mogelijkheden. Bekijkt leven en werk van de positieve kant. Loopt graag een stapje harder om succes te behalen. Beschikt over een groot netwerk. Is in de eerste plaats klantgericht en leeft vanuit het principe dat een afspraak een belofte is. Relaties van hem weten dat zijn woord veel waard is en dat hij graag zijn verantwoordelijkheid neemt. Ook als het even lastig is.

Kijk voor meer informatie op zijn LinkedIn profiel

Een ontmoeting met Bert Dijkstra

Bert Dijkstra is er van overtuigd dat cultuur, maatschappij en commercie elkaar enorm kunnen versterken. Hij gelooft dat ontmoetingen ‘ in levende lijve’ tussen relaties essentieel zijn om als organisatie je doelstellingen te behalen. Succes te krijgen en te behouden. Meedenken is een must. Goed luisteren is een voorwaarde. Bert heeft een accountancy achtergrond en is goed in cijfers, financiële planningen, targets en prognoses. Risico’s inschatten en afwegingen maken. Bert houdt niet van het je rijk rekenen. Geeft uit wanneer het kan en zinnig is. Bijvoorbeeld om te investeren in goede plannen en initiatieven. En is uiterst kritisch als een bepaalde uitgave niet goed bij een doelstelling past of te veel vraagtekens oplevert.

Kijk voor meer informatie op zijn LinkedIn profiel

Een goed gesprek doet wonderen

Een eerste gesprek opent een wereld aan mogelijkheden. Zelfs als het uitsluitend bij een oriënterend gesprek blijft.

Coulissen wil dat gesprek graag met u voeren. Samen leggen wij de mooiste kaarten op tafel. Van daaruit kijken we met elkaar naar de toekomst.