Over CoulissenCoulissen stelt haar kennis en ervaring graag ten dienste van derden. We richten ons met name op theaters, musea en eigenaren van maatschappelijk erfgoed ter versterking van de eigen bedrijfsvoering. Daarbij is het mogelijk gelijktijdig een duurzaam commercieel beleid te ontwikkelen. We bieden zowel interim-management als strategisch advies. Zonder dikke rapporten. Met heldere en meetbare doelstellingen. Concreet. Zonder bla, bla.

Exploitatie

Coulissen exploiteert drie locaties. Deze zijn succesvol dankzij het werk van mensen en persoonlijke betrokkenheid. In Bussum en in Huizen. Hartje Nederland.

Spant

Spant is geschikt voor bijeenkomsten tot 2000 personen, naast haar functie als landelijk bekend theater. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld congressen, productpresentaties en personeelsfeesten voor grote bedrijven. Plaatselijk, regionaal, landelijk en soms internationaal.

De Boerderij Huizen

De Boerderij Huizen is het zusje van het grote Spant! Iets verderop gelegen in Huizen. Vooral gericht op theater en lokale bijeenkomsten, maar dan op kleinere en intiemere schaal. Tot maximaal 110 personen.

Fier Bussum

Fier Bussum verzorgt de exploitatie van het voormalige fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (gebouwd in 1870) dat pal achter Spant ligt; Fort Werk IV. Deze locatie van Coulissen is met name geschikt voor diverse zakelijke en particuliere bijeenkomsten die plaatsvinden in een informele, stijlvolle en ongedwongen sfeer.