Locaties

Het verschil

En toch is er een verschil. Dat verschil heet Coulissen. Dat verschil ontdekt men voor aanvang en met name na afloop van een bijeenkomst. Bij het slotapplaus, dat net iets langer lijkt te duren. Omdat er net dat ene stapje harder werd gelopen. Coulissen dankt haar succes in de allereerste plaats aan haar medewerkers. Wie zijn of haar werk uitstekend doet, wordt daar blij van. En neemt die blijdschap mee naar huis.

Welkom bij Spant, De Boerderij Huizen en Fier Bussum!

Coulissen exploiteert drie locaties. Deze zijn succesvol dankzij het werk van mensen en persoonlijke betrokkenheid. In Bussum en in Huizen. Hartje Nederland.Spant is geschikt voor bijeenkomsten tot 2000 personen, naast haar functie als landelijk bekend theater. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld congressen, productpresentaties en personeelsfeesten voor grote bedrijven. Plaatselijk, regionaal, landelijk en soms internationaal.

Bekijk SpantDe Boerderij Huizen is het zusje van het grote Spant. Iets verderop gelegen in Huizen. Vooral gericht op theater en lokale bijeenkomsten, maar dan op kleinere en intiemere schaal. Tot maximaal 110 personen.

Bekijk De Boerderij HuizenFier Bussum
verzorgt de exploitatie van het voormalige fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (gebouwd in 1870) dat pal achter Spant ligt; Fort Werk IV. Deze locatie van Coulissen is met name geschikt voor diverse zakelijke en particuliere bijeenkomsten die plaatsvinden in een informele, stijlvolle en ongedwongen sfeer.

Bekijk Fier Bussum